Skip to content

August 2023

Program de management și gestionare a propriilor resurse pentru persoanele de etnie romă

Dezbateri și discuții libere, consiliere individuală și de grup, completarea unor fișe de lucru pe teme ce țin de gestionarea bugetului familiei, managementul eficient al timpului, stabilirea obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung, dar și exerciții pentru creșterea încrederii în propriile puteri și îmbunătățirea imaginii de sine, toate acestea sunt realizate de experții Dgaspc Arad și cei ai Primăria Orașului Pecica împreună cu beneficiarii grupului țintă al proiectului Creșterea incluziunii și abilitării romilor în Orașul Pecica – CZ Pecica.

Antrenamentele continuă

Activitățile sportive constituie o componentă esențială a proiectului din două considerente: implică generația cea mai deschisă schimbării și intergrării, copiii și îi învață să ducă un mod de viață activ și sănătos.

Potrivit coordonatorilor acestor activități, tinerii vin cu plăcere la antrenamentele de fotbal, baschetbal și volei, sunt disciplinați și își dau interesul.

– Suntem mulțumiți de evoluția copiilor din ultimele luni. Au fost atenți la teorie, iar acum pun în practică cele învățate. S-au format grupuri de prieteni și se simt bine la antrenamente – a spus Lucian Mocanu.